foto-ou-gm-maturantifoto-ou-gm-maturanti

Горњи Милановац – Милановачки матуранти јуче су заплесали Јубиларни, десети пут, на Тргу кнеза Михаила матурантски плес заједно са вршњацима из целе Србије и Европе. Обучени у плаве и беле мајице, са кишобранима истих боја, матуранти су плесали уз композицију Јохана Штрауса „Слепи миш“.

Све присутне поздравила је заменица председника општине Јадранка Достанић која је матурантима рекла да је ова манифестација лепа прилика да плесом и песмом закораче у свет одраслих.

„Желим вам пуно успеха у одабиру занимања, у испитима који су пред вама, али не заборавите да увек будете весели и насмејани. На тај начин ћете све препреке са којима се будете суочавали лакше пребродити“, поручила је Јадранка Достанић матурантима и додала да ће општина Горњи Милановац наставити и даље да помаже и подржава одржавање ове манифестације.

Организатори су се захвалили општини Горњи Милановац на досадашњој подршци, Културном центру на пружању техничке подршке, плесном клубу „Доминго“ и професору Ненаду Нешовићу, као и професорима средњих школа који су дали допринос како би се ова манифестација одржала десети пут.

ToпПрес/ Глас западне Србије