Момир Јовановић, победник првог Сабора виолиниста Србије у Прањанима ових дана објавио је нови спот.

Он каже да је мотив и енергију, да екранизује своју песму, управо понео са првог Сабора.

„Величанствено сам се осећао у Прањанима, такву добродошлицу, публику и атмосферу памтићу док сам жив и сигурно ће то бити велики печат мојој каријери. Неколико месеци радио сам на споту са пријатељима, а песма ће, наравно, премијерно бити одсвирана на великој позорници у Прањанима на наредном Сабору виолине када је планиран мој концерт. И до сада сам имао посла и полако сам градио своју каријеру, међутим  невероватан ветар у леђа ми је била победа на Сабору виолиниста у Прањанима, од када ми је све кренуло невероватним успоном”, рекао је за Глас западне Србије Момир Јовановић.

Момир је песму и спот посветио својој супрузи Анђелији за коју каже, да му је највећа подршка и ослонац и која га је и убедила да дође у Прањане и да учествује на Сабору виолиниста.

„Стижу ми бројни позиви да гостујем широм света и Европе где имам много пријатеља и којима је увек прво питање како је било на Сабору. Свима сам одговарао да је то божанствено место када је виолина у питању ”, каже Јовановић.

Иначе, Момир Јовановић  победио је на прањанској позорници и тада је освојио престижну награду аутомобил марке „Шкода”, међутим, ове године се неће појављивати у такмичарском делу, али ће он са својим оркестром одржати концерт на стадиону у Прањанима 16. августа у 19. часова.

Ево како је то изгледало у Прањанима – победнички наступ Момира Јовановића 

ТопПрес/ ГЗС