Чачак – За сада непозната особа, јутрос је у центру Чачка прво вербално па затим и физички насрнула на новинара Гвоздена Николића.

 

Непознато лице пришло је Николићу док је стајао код аутомобила покушавајући физички да се обрачуна са њим, стоји у записнику Полицијске управе у Чачку, где је пријављен случај.

 

Надлежни ће спровести истрагу о овом нападу, а о случају је већ упознат тужилац.

 

Иначе, Николић је пре неколико дана у локалним медијима изјавио да се против њега води организован прогон а да је све ово последица вишегодишњег малтретирања и притисака против овог новинара и куће коју води.

 

Николић сматра да су напади подстакнути од стране одговорних из других медија, локалног портала и једне фејсбук странице.

 

„О мени је до сада објављено 70 негативних текстова и више од 2.000 истоврсних коментара, док је администратор Фејсбук странице лично позивао на прогон мене и моје породице, о чему постоји видео запис” казао је Николић

.

Новинара из Чачка су пре одређеног времена нападали и вређали на јавној вибер групи, а на недавно одржаним протестима присталица еколошких удружења у Прељини такође је вербално нападнут и изложен погрдним коментарима.

ТопПрес/ РИНА