НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ где живи и ради новинар Гвозден Николић!

НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ где живи и ради новинар Гвозден Николић!

Гвозден Николић , прва асоцијација ће бити НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ, емисија која је освојила срца већине грађана Србије, а да није политика, црна хроника, већ причама из народа.

Увек насмејан, природан и спонтан, а у западној Србији један од најпознатијих новинара са малих екрана и власник портала Глас Западне Србије.

Али, мало ко зна да  без обзира на популарност коју има, Гвозден је неко ко негује дух села и обичног човека, човека из народа.

Није га понела популарност , да би кренуо пут великих градова где су могућности за ову врсту посла неограничене , већ је остао да живи и ради у свом селу Коштунићи.

У својој кући направио је редакцију портала Глас Западне Србије, а од недавно са синовима је основао и своју продукцију где се снима Дневник Западне Србије, као и новинарску агенцију РИНА.

И све то неби било чудно да Гвозден живи у неком граду где је све на дохват руке, али, направити успех поред свих других сеоских послова и постати то што је Гвозден Николић данас, није мала ствар.

Гвозден Николић није запоставио своје село и имање, фото: фејсбук

Наравно, због природе посла којим се бави, често ћете Гвоздена Николића видети са камером и микрофоном у руци, али када се све новинарске обавезе заврше, тог истог новинара видећете и на трактору, њиви, свуда тамо, где један човек, који живи на селу, обитује. Али, величина једног новинара не мери се где живите, или где радите, већ да будете свој на свом и да сте поносни на оно што јесте.

А Гвозден Николић то сигурно јесте, показао је да не мораш ићи из села да би био успешан, већ је остао да живи и ради у свом селу и у свом дому.

И данас, када се села и сеоска домаћинства гасе, НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ, Гвозден је показао да се може лепо живети и радити на селу. А његов пример би већина требала да следи.

Можда смо ми један од ретких портала који пише о својим колегама са других медија, али поштујући вредности новинара, сложићете се са нама да о Гвоздену Николићу ово нисте знали, а вредно је и поучно за младје генерације, јер није битно где живиш, већ да живиш и радиш оно што волиш.

ТопПрес/ Извор: Медиа ПС, Саша Прокић

 

KOMENTARI