Shopping cart

No Widget Added

Please add some widget in Offcanvs Sidebar

TnewsTnews
  • Почетна
  • Вести
  • Нестабилно са пљусковима и грмљавином, на снази наранџасти и жути метео аларм
Вести

Нестабилно са пљусковима и грмљавином, на снази наранџасти и жути метео аларм

22

Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ) упозорио је да ће данас бити нестабилно време, са пљусковима и грмљавином. Локално су могуће и краткотрајне временске непогоде – град и јак ветар, са већом вероватноћом у брдско-планинским пределима, објављено је на сајту РХМЗ-а.

У Шумадији, западној, југозападној и југоисточној Србији, и на Косову и Метохији данас ће на снази бити наранџасти метео-аларм, који означава опасно време.

У осталим деловима Србије на снази ће бити жути метео-аларм, што значи да ће време бити потенцијално опасно.

Ујутру на северу умерено облачно са краткотрајном кишом. Средином дана и после подне у осталим крајевима, уз променљиву облачност, локални пљускови са грмљавином са већом вероватноћом у брдско-планинским пределима.

Могуће су и краткотрајне временске непогоде, град и јак ветар.

Ветар слаб до умерен, на југу Баната и у доњем Подунављу повремено и јак јужни и југоисточни. Најнижа температура од 12 до 17, а највиша дневна од 25 до 31 степен, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

У Новом Саду претежно сунчано и веома топло. После подне уз променљиву облачност могући су локални пљускови са грмљавином.

Ветар слаб до умерен јужни и југоисточни. Најнижа температура од 15 до 17, а највиша дневна око 30 степени.

У Србији у среду претежно сунчано и веома топло, средином дана и после подне уз локални развој облачности понегде са краткотрајном кишом или пљуском са грмљавином и то углавном у брдско-планинским пределима, а могући су град и јак ветар.

Од четвртка променљиво облачно, нестабилно и мало свежије, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином.

ТопПрес/ Извор: Танјуг

Повезане ознаке:

Коментари су затворене

Читајте још

We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.

Close Popup