Нови километри асфалта у селима око Тополе

Нови километри асфалта у селима око Тополе

Топола – Радови на путној инфраструктури у општини Топола су у пуном јеку. Тешке машине брује у селима а грађани не крију одушевљење због нових километара асфалта.  Само у овој фази асфалтираће се више од пет километара некатегорисаних путева и улица на 16 путних праваца у Месним заједницама општине Топола. Обрада постојећег коловоза и наношење асфалтног слоја коштаће општину око 23 милиона динара са ПДВ-ом.

До сада су асфалтном подлогом пресвучени путеви у селима Белосавци – део пута за Вукадиновиће и Алексиће, Јеленац – деоница до Јагњила, Клока – део пута за Ненадовиће – засеок Враново и Рајковац –  Милошевићи и Савићи у засеоку Црнчица. Тренутно је у припреми изградња пута за Ивановиће у МЗ Крћевац.

Асфалт ће се радити и у самој вароши и то део улице Мије Тодоровић. Са асфалтирањем на сеоском подручју кренуће се из  Љубесела – део пута “Јаруга-гробље”, потом у селу Горович – деоница Жикићи-игралиште. У селу Доња Трнава – Покозица – пут за Ранић крај, Доња  Трнава – Греда – Миленићи  – Црвено брдо, Доња Трешњевица – пут за Кариће, Јарменовци – Николићи – гробље, Наталинци – обилазница ка гробљу, Овсиште – део пута за Тодоровиће, Пласковац – школа – Лазаревићи, Светлић – центар – Јовановићи.

ТопПрес

KOMENTARI