foto-novi-ljudi-bolja-topola-proslavafoto-novi-ljudi-bolja-topola-proslava

Топола – Група грађана “ Нови Људи – Боља Топола“ обележили су две године политичког рада. За присталице и пријатеље приредили су скроман коктел уз закуску у  њиховим просторијама.  Скупу су се обратили Мирко Јевтић и Наташа Станковић испред домаћина као и народни посланик Ненад Божић и председник Нове Србије Велимир Илић.

Наташа Станковић  је поздравила присутне госте и захвалила  се на подршци коју пружају Новим људима у претходном периоду.

Мирко Јевтић се у свом обраћању осврнуо на све оно што су “ Нови људи“ урадили у протекле две године, нагласивши да је пред њима још посла.

„Пред нама  је пуно посла пре свега на учвршћивању саме организације Нових људи, као и сарадњи са другим политичким странкама и грађанским покретима. Топола има велику шансу за развој на свим пољима и та шанса не сме бити пропуштена због личног интереса појединаца“ рекао је Јевтић.

Ненад Божић и Велимир Илић поздравили су присутне, похвалили рад Нових људи и њихову борбу на локалном нивоу. Пожелели још много година политичког трајања, јер политичка сцена тражи нове људе. Изразили су уверење да ће се сарадња са Новим људима наставити и да постоје заједничке ствари које се могу урадити за унапређење квалитета живота у Тополи.

ТопПрес