Одборници сутра именују директора Дома здравља

Одборници сутра именују директора Дома здравља

Топола – Председник СО Топола Драган Јовановић сазвао је за сутра, петак,  27. седницу Скупштине општине Топола. За сутрашњу седницу предложен је дневни ред који се састоји од 16 тачака.

Пред одборницима ће се наћи   Предлог Пословника Скупштине општине Топола, као и Предлог Одлуке  о месним заједницама на територији општине Топола, Предлог Одлуке о Општинском већу општине Топола и Предлог Одлуке о стављању ван снаге Пословника Општинског већа општине Топола.

Одборници ће сутра донети Решење о  разрешењу Ђорђевић Горана из Тополе дужности директора Дома здравља „Свети Ђорђе“ Топола, а потом ће донети Решење о именовању директора Дома здравља „Свети Ђорђе“ Топола.

Разматраће се  Извештај о раду за 2018. годину, Привредног друштва за комуналне делатности ,,Савант д.о.о.“ Београд – Стари град, као и Програм о коришћењу средстава из буџета општине Топола предузећа ПУПД „Јањушевић“ доо Прибој за 2019. годину.

Одборници ће донети  Решења о разрешењу и именовању председника и члана Управног одбора Културног центра Топола али и доношење Решења о именовању председника и чланова Надзорног одбора Културног центра Топола.

ТопПрес

 

KOMENTARI