Фото: ТопПрес

Топола – У Тополи је јуче, на Опленцу одржан предизборни скуп Социјалистичке партије Србије. Поред Бранка Ружића и Славице Ђукић Дејановић скупу су присуствовали и кандидати са листе Ивица Дачић – Премијер Србије и бројни чланови и симпатизери СПС -а.

Према речима Бранка Ружића, потпредседника главног одбора СПС- а и координатора за Шумадијски округ Тополи је потребна политичка стабилност. Он је нагласио да су кандидати са листе која ће се наћи пред бирачима у Тополи из разних сфера друштвеног живота.

„Очекујем да листа Ивица Дачић – Премијер Србије у сваком кутку наше земље па и овде у Тополи завреди много већу пажњу него што је то било до сада, пре свега што говоримо истину а и због тренда раста утемељености у бирачком телу, јер смо на прошлим изборима забележили 100.000 гласова више и очекујем да се тај тренд настави. Говоримо истину, врло јасно кажемо ко је наш кандидат за премијера, ко су кандидати за председнике општина, када говоримо о Ивици јасно је да се ради о политичару са визијом, који дубље сагледава ствари, наша политика јесте очување државног интереса територијалне целовитости, друштва једнаких шанси, једнакости, солидарности, свих оних  вредности које су баштинили социјалисти свих ових година и мислим да представљамо политичку организацију која има дуго трајање и репрезентује рефлексију животних циљева и жеља обичног човека који живи не само у Тополи него било где у Србији и љубоморно чувамо тај континуитет да су све генерације укључене код нас“, изјавио је за ТопПрес Бранко Ружић, потпредседник главног одбора СПС-а.

Фото: ТопПрес

Секретар општинског одбора СПС -а у Тополи и други на листи Ивица Дачић – Премијер Србије је адвокат из Јарменоваца Владимир Петровић.

„Социјалистичка партија Србије увек је имала најквалитетније кадрове, овог пута излазимо на изборе са једном квалитетнијом и подмлађеном листом у односу на прошле изборе. Наша листа је листа поштених људи са својим професијама, имамо и факултетски образоване особе младе људе који су остали у Тополи, службенике, привреднике, предузетнике, занатлије, домаћине, домаћице, пензионере имамо снаге и воље да променимо ситуацију у Тополи“, рекао је Владимир Петровић.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес