Они су понос Тополе: Ово су ученици који су забележили значајне резултате на такмичењима

Они су понос Тополе: Ово су ученици који су забележили значајне резултате на такмичењима

Топола – У Скупштинској сали општине Топола данас су председник општине и његова заменица угостили ученике из Основних и Средње школе који су у претходном периоду постигли значајне резултате на различитим такмичењима. Ученике али и наставнике и директоре поздравила је заменица председника општине Топола Јасна Вуковић, која је матурантима пожелела успех у наставку школовања а млађе ученике је мотивисала да и даље бележе успехе на разним такмичењима.

Најуспешнији ученици данас били на пријему код председника и заменице, фото: ТопПрес

„Велика ми је част била да сам данас могла да угостим ученике који су у прошлој школској години која је била изузетно тешка забележили значајне резултате и успехе на разним такмичењима. Имамо ученицу из Доње Шаторње која је постигла друго место на Републичком такмичењу из српског језика, имамо такође ученика из Средње школе који је на Међународном такмичењу постигао значајан успех. Традиционално већ наша деца у одбојци су одлична, један мали дечак је био одличан у атлетици. Имамо стварно изузетно талентовану децу, јер као неко ко је радио у просвети знам колико рада и труда треба да би се постигли велики резултати“,  рекла је за ТопПрес заменица председника општине Топола Јасна Вуковић.

Фото: ТопПрес

Данас су ови ученици од заменице добили на поклон техничка помагала, уз помоћ којих ће сачувати  неке битне податке. Вуковић је нагласила да ће оваквих окупљања бити још јер ће општина Топола пратити сваки успех деце са територије ове општине.

ТопПрес

Заменица председника општине Топола Јасна Вуковић, фото: ТопПрес

Фото: ТопПрес

Фото: ТопПрес

KOMENTARI