ОО ССП Топола: Стара љубав заборава нема – Боља Србија на изборе излази са СНС-ом

ОО ССП Топола: Стара љубав заборава нема – Боља Србија на изборе излази са СНС-ом

Топола – Лидер Боље Србије Драган Јовановић обавестио је јавност на свом фејсбук профилу да ће његова странка на изборима наступити са водећом листом у нашој држави, односно Српском напредном странком. Ово саопштење изазвало је разне коментаре а тим поводом огласио се и Општински одбор Странке Слободе и Правде у Тополи, саопштењем за јавност које преносимо у целости:

„Синоћ је Драган Јовановић, председник странке Боља Србија, грађане Тополе обавестио да ће на предстојећим парламентарним изборима изаћи на листи „Александар Вучић – заједно можемо све“.

Од 2020. године, када је пукла љубав са напредњацима, са којима је била у два мандата, ова политичка организација представљала се као опозициона. Њен лидер, Драган Јовановић, је свакодневно критиковао актуелни режим, подржавао пеотесте и блокаде против Рио Тинта и ишао на исте, био против измена Закона о експропријацији и измена Закона о референдуму и позивао на бојкот референдума. Не знамо тачно шта је то пресудило да се Боља Србија предомисли и врати под скуте Александра Вучића. Вероватно је у питању “непристојна понуда” у виду посланичких места.

Ми из Странке слободе и правде сматрамо да су овим чином преварени сви опозициони грађани Тополе који су дали поверење Бољој Србији. Такође, желимо да наши суграђани схвате да враћање Драгана Јовановића и његове Боље Србије под скуте Александра Вучића има два значења – скривање од одговорности за велики број кривичних дела и лична корист“, каже се у саопштењу ОО ССП Топола.

ТопПрес

KOMENTARI