Фото: Приватна архиваФото: Приватна архива

Топола- У село Војковце подно Рудника доселила се породица Марјановић, они су одлучили  да градску буку замене тишином природе и да својој деци приуште здрав живот.

Милица Марјановић са своје троје деце озбиљно је схватила живот на селу, иако је по струци педикир није јој пало тешко да засуче рукаве и засади башту у којој ће одгајати здраво поврће за своје клинце, у томе јој помаже и супруг али ипак је већи део посла њен. Први плодови вредног рада само су били доказ да на селу може да се живи и ради и ништа није тешко. План ове породице је органска пољопривреда и сви плодови у њиховој башти су органског порекла. Припрема зимнице је увелико у току а Милица  је за своју децу припремила органски ајвар и разне друге ђаконије. Вођена идејом да ће се и другима свидети њен производ Милица је започела припрему ајвара и за своје пријатеље у Београду,а  укус и мирис органских паприка свидео се свима.

„Пронашла сам се у преради паприка, није ми тешко јер сам заволела живот на селу а кад нешто волите и радите са љубављу успех је загарантован“ прича Милица, она је нагласила да њихов род није био довољан па су морали да купе одређену количину од узгајивача органске паприке.

„Вршимо испоруку на кућну адресу, људима се свиђа наш производ, имамо доста поруџбина и надам се да ћемо стићи да свима изађемо у сусрет“ истакла је Марјановић.

Цена органског ајвара је 350 динара тегла од 370 грама.

ТопПрес/ М. Лазаревић