Овако се постаје шампион: Одбојкаши из Тополе на припремама у Старој Пазови

Овако се постаје шампион: Одбојкаши из Тополе на припремама у Старој Пазови

Топола, Стара Пазова – Мушка сениорска екипа ОК „Карађорђе“ из Тополе отпутовала је у понедељак на базичне припреме у Стару Пазову. Одбојкаши бораве у  спортском центру Фудбалског савеза Србије у поменутом граду до 19. августа.

„Екипа се налази у другој недељи припрема и циљ нам је да боравак у овом центру искористимо максимално како би направили базу за такмичарску сезону. Спортски центар је опремљен најмодернијом опремом за тренажни процес и као такав има фантастичне услове за рад. На располагању нам је велика хала са одбојкашким тереном, теретана, трим стаза као СПА центар за опоравак.  Свакодневно екипа има по два тренинга, преподневи који је већим делом усредсређен на физичку припрему, док је поподневни тренинг више усмерен на технику и тактику“, рекао је за ТопПрес Дејан Илић помоћни тренер и члан управе ОК „Карађорђе“.

Одбојкаши ОК „Карађорђе“ на припремама у Старој Пазови, фото: приватна архива/ОК „Карађорђе“

Он је исказао захвалност особљу спортског центра Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови.

„Храна је права спортска и момци имају увек избор од три или четири врсте јела, са те стране фантастично. Услуга је беспрекорна, безусловно нам сви излазе у сусрет око организације и оброка. Најбитније нам је да је екипа на окупу, да је здрава и да вредно вежбамо. Момци су веома озбиљно схватили овај део припрема што је доказ велико залагање свих, од најстаријих до најмлађих“, истиче Илић.

ТопПрес

Фото: приватна архива/ОК „Карађорђе“

 

KOMENTARI