Ово су носиоци Вукових диплома и најуспешнији ученици у Тополи

Ово су носиоци Вукових диплома и најуспешнији ученици у Тополи

Топола – На свечаности, организованој у скупштинској сали Општине Топола, носиоци Вукових диплома, ученици који су на окружним и регионалним такмичењима показали успешне резултате, њихови наставници и директори, награђени су вредним књигама, објављено је на званичној фејсбук страници општине Топола.
Награде су у име Општине Топола уручили председница Скупштине општине Јасна Вуковић и Мирко Радовановић, заменик председника општине Топола. Пошто и сами долазе из просвете, председница Скупштине и заменик председника општине су ученицима, поред честитки на постигнутим резултатима, пожелели и наставак успешног школовања и испуњење задатих циљева, а својим колегама успешно “извођење” будућих генерација.
Имена школа, ученика генерације, разредних старешина, носилаца Вукове дипломе, награђених ученика на окружним и републичким такмичењима, наставника који су ученике спремали за такмичења и директора можете видети на Званичној презентацији Општине Топола www.topola.rs или кликом на : https://topola.rs/knjige-za-najuspesnije/
ТопПрес

KOMENTARI