Чачак – Ево нас опет у једном историјском тренутку, Србији се то понавља по ко зна који пут, где поткупљени новинари и уредници још више, кажу да су домаћи али они нису Србија, на нишану држе председника државе Александра Вучића. Дуже од годину, у својим тв прилозима и на новинским страницама, и на интернет мрежама кукавички се кријући иза лажних имена, ређају лажи и полуистине о људима који данас воде нашу Републику, цртају мете на леђима њеног председника и обичних људи.

Ти такозвани новинари, који бацају дрвље и камење на своју али и нашу отаџбину, шире осећај страха у друштву, обележавају народне људе и представнике, умислили су да цела национална памет борави у шаци долара. Ту нема никаквог кодекса ни новинарства, све је потпуна лаж и обмана на штету обичног света и наше једине, заједничке државе.

Ово се наводи у данашњем саопштењу Удружења медија и медијских радника (УММР), које поштује председника Александра Вучића и премијерку Ану Брнабић, захвално што су највише учинили за нашу отаџбину, откако се за слободу изборио књаз Милош Обреновић

„Сећам се премијера Зорана Ђинђића и аутобуса на којем је писало `Србија на добром путу`. Покушавао је за време своје владе да објасни како су тешке одлуке непопуларне, али једине могуће за разорену Србију. Да би био исмејан, остављен сам и убијен” – каже за ГЗС председник УММР – а, новинар Гвозден Николић из Чачка.

Гвозден Николић, председник Удружења медија и медијских радника

Председник Србије који пешачи каљавим сокацима треба овој земљи. Никад није прошао поред туђе муке а да се не осврне, нити одбио неку молбу. Многи би, можда, да га убију, сутра би ти исти да дижу споменик. Није он у питању, већ Србија.

А шта Гвозден Николић мисли?

„Власник сам моћног медија, из пепела га дигао до гласила које служи народу и никоме више. Живим за нашу Србију и овај народ и поштујем нашег председника који је после Милоша највише помогао обичном свету”.

Удружење медија и медијски радника Србије бори се да сачува част новинарској професији, посвећено је својој отаџбини и даје подршку председнику Србије Александру Вучићу и премијерки Ани Брнабић.

ТопПрес/ ГЗС