Топола – Општина Топола у процесу израде Одлуке о буџету Општине Топола за 2023. година, након прибављених података, анкетирања и консултација са релевантним друштвеним групама, институцијама и удружењима грађана организује догађај јавне расправе о Нацрту Одлуке о буџету Општине Топола, на коме ће представити Нацрт Одлуке о буџету Општине Топола за 2023. годину, објављено је на сајту општине Топола.

 

На догађај јавне расправе се позивају представници стручне јавности, представници организација цивилног друштва, предузетника, представници установа/служби, као и сви заинтересовани грађани и грађанке Општине Топола.

 

Користимо ову прилику да Вас позовемо да присуствујете догађају јавне расправе дана      28.10.2022.године,од 12,00 часова до 14,00 часова и дана 31.10.2022. године, од 12,00 часова до 14,00 часова у просторији Скупштинске сале општине Топола, број 20, ул.Булевар Краља Александра I број 9 у Тополи.

 

Програм јавне расправе садржи:

 

  • Уводну реч,
  • Представљање Нацрта Одлуке о буџету Општине Топола за 2023. годину,
  • Упознавање са Извештајем о спроведеним консултацијама током буџетског циклуса,
  • Дискусија и закључак.

 

Са Нацртом одлуке о буџету Општине Топола за 2023. годину можете се упознати на званичном сајту општине Тополаwww.topola.rs

 

Имајући у виду аспект транспарентности, потребно је да ако имате коментаре, примедбе, сугестије и друго мишљење исте пошаљете (у слободној форми), са кратким образложењем на следеће електронске адресе најдаље до 31.10.2022. године ( 15,00 сати):

 

javnarasprava@topola.com

sekretarso@topola.com

jasnamiljkovic@topola.com

margaretazivanovic@topola.com

ler@topola.com

lpa@topola.com

djole.gligorijevic94@gmail.com

kosticn@topola.com

ТопПрес