Топола – Министарство просвете, науке и технолошког развоја, кроз пројекат Инклузивно предшколско васпитање и образовање пружа системску подршку ПУ у процесу примене Нових основа програма Предшколског васпитања и образовања.  Подршка се односи на додатно опремање јавних ПУ ниским мобилним намештајем у складу са Основама програма Предшколског васпитања и образовања -Године узлета, саопштено је из Предшколске установе „Софија Ристић“.

Фото: ПУ „Софија Ристић“

У складу са тим, Предшколска установа „ Софија Ристић“ као подршку ПВО добила је 4 обострано отворене покретне полице, 4 четворострано оријентисане покретне полице/ комоде са кадицама и 4 сензоперцептивна стола. Осим тога, наша Предшколска установа добила је два лаптопа са софтвером, две Веб камере и један мултифункционални уређај. Општина Топола и Предшколска установа стараће се да сав намештај и ИКТ опрема користи искључиво за потребе рада ПУ односно за потребе васпитно-образовног рада, каже се у саопштењу за јавност ове установе.

Фото: ПУ „Софија Ристић“

ПОДРШКА СПРОВОЂЕЊУ ОВЕ НАБАВКЕ ОБЕЗБЕЂЕНА ЈЕ ИЗ СРЕДСТАВА ПРОЈЕКТА „ИНКЛУЗИВНО ПРЕДШКОЛСКО ВАСПИТАЊЕ И ОБРАЗОВАЊЕ“ ПОСРЕДСТВОМ МИНИСТАРСТВА ПРОСВЕТЕ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ, А ИЗ СРЕДСТАВА ЗАЈМА СВЕТСКЕ БАНКЕ БРОЈ 8693 YF.

ТопПрес

Фото: ПУ „Софија Ристић“