Топола – Председник општине Топола Игор Петровић угостио је директорку фирме Sant-Gobain Мирјану Лучић и директора СОФК “Карађорђе” Сашу Вујичића. На састанку је било речи о донацијама које је ова фирма донирала општини Топола у протеклом периоду као и о будућој сарадњи.

„Компанија Sant-Gobain је друштвено, економски и социјално веома одговорна а то показује и кроз донаторство и помоћ општини Топола. У протеклих неколико месеци ова компанија је кроз разне донације донирала преко милион динара у грађевинском материјалу нашој општини. За изградњу цркве у селу Блазнава, потом  за реновирање просторија ФК ‘Карађорђе’, за организацију Опленачке  бербе и не само ове године него и претходних, такође је  помогла Дому здравља у време пандемије корона вируса“, изјавио је Игор Петровић председник општине Топола.

Први човек општине  Топола уручио је директорки Мирјани Лучић  захвалницу за досадашње донације које су износиле преко милион динара.

Председник општине Топола Игор Петровић уручио захвалницу директорки фирме Sant-Gobain Мирјани Лучић, фото: ТопПрес

„Наша фирма се бави производњом грађевинског материјала и општини Топола дајемо подршку када је то могуће.  Захвалница нам много значи и свакако ћемо имати заједничке планове у будућности“, казала је директорка фирме Sant-Gobain.

Једна од донација ове фирме Тополи била је и за ФК „Карађорђе“, а директор Вујичић је исказао захвалност и истакао значај ове донације за сву децу која користе просторије Фудбалског клуба.

„Санација свлачионица је морала да се одради током лета јер је безбедност деце била у питању. Целокупна инвестиција је била око  1.800.000 динара, од тога је фирма Sant-Gobain донирала око 400.000 динара што је нама много значило. Деца сада имају безбедне, топле и уређене просторије тако да је свима много лакше“, рекао је Саша Вујичић директор СОФК „Карађорђе“.

На заједничком састанку разматране су и даље могућности сарађивања и према речима директорке Мирјане, Топола ће и у наредном периоду моћи да рачуна на помоћ фирме Sant-Gobain.

ТопПрес

Фото: ТопПрес