Shopping cart

No Widget Added

Please add some widget in Offcanvs Sidebar

TnewsTnews
  • Почетна
  • Вести
  • Прогноза времена: Углавном сунчано, у кошавском подручју ветровито, од уторка промена времена
Вести

Прогноза времена: Углавном сунчано, у кошавском подручју ветровито, од уторка промена времена

23

На југу и западу Србије ујутру ће бити местимично бити магле, која ће се по појединим котлинама задржати и током преподнева. У току дана у већем делу земље се очекује сунчано време, осим у Тимочкој Крајини, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Ветар ће бити слаб, у кошавском подручју умерен и јак југоисточни, на југу Баната са ударима олујне јачине. Јутарња температура од минус 2 степена Ц на југу Србије, до 13 степени Ц на југу Баната, највиша дневна од 14 до 19 Ц.

У Београду ће бити сунчано и ветровито, са умереним, краткотрајно и јаким југоисточним ветром. Јутарња температура од 6 до 9 Ц, највиша дневна око 18 Ц.

Према прогнози за наредних седам дана, у понедељак ујутро на југу и западу очекује се местимично магла. У току дана у већем делу земље биће претежно сунчано, само у Тимочкој Крајини умерено облачно.

У кошавском подручју ветровито са умереним и јаким, на југу Баната и олујним југоисточним ветром. Увече постепено наоблачење са запада, током ноћи киша. У уторак облачно, ветровито и мало хладније с кишом. Дуваће умерен и јак, на југу Баната и у планинским пределима повремено и олујни јужни и југоисточни ветар.

По подне престанак падавина, затим и делимично разведравање, а ветар ће бити у скретању на западни и северозападни, увече у слабљењу. У среду умерено до потпуно облачно, пре подне суво, по подне понегде с кишом, крајем дана на југу Баната поново јачање југоисточног ветра.

Затим до краја периода претежно облачно с честом појавом кише, а у четвртак и ветровито са умереним и јаким, на југу Баната и у планинским пределима повремено и олујним јужним и југоисточним ветром.

ТопПрес/ Извор: Танјуг

Коментари су затворене

Читајте још

We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.

Close Popup