Сајам запошљавања у Тополи, понуђено преко 100 радних места

Сајам запошљавања у Тополи, понуђено преко 100 радних места

Топола – Данас је у Тополи у хотелу Опленац одржан сајам запошљавања. Сајам се одржава у организацији Националне службе за  запошљавање из Крагујевца и општине Топола.

Учешће на сајму је  пријавило 21 предузеће како из Тополе тако и из околних градова, Аранђеловац, Смедеревска Паланка. У оквиру сајма је понуђено више од 150 радних места.

Незапослена лица имала су прилику да на Сајму запошљавања предају своје радне биографије и конкуришу за радна места која су понудиле следеће фирме:  Healthcare uniforms, Wiener stadtische osiguranje, Sweet house exclusive, Bumis, Ballary, Ligrap, Banja komerc Bekament, Hoteli Trio O, Morsad, Opportunity Banka, Pley off plus, Goša Service, Biro Stolovi plus, Veterinarska stanica Babić-Brkić, Integral export-import, Trnava promet, Badotextile, Peštan, GMP Jarmenovci, Stara varoš, Wine Merchant invest. Занимања која се највише траже су бравар, заваривач, машин бравар. Такође се траже и машински инжењери, дипломирани економисти, посластичари, месари, возачи.

Иначе на територији општине Топола до краја септембра евидентирано је  1662 незапослена лица.  Стога је овај сајам још једна прилика да многи пронађу своје радно место.

ТопПрес

KOMENTARI