Салон за масажу „ ЛенаМар“ прославља данас свој први рођендан и награђује поклон ваучерима за масажу

Салон за масажу „ ЛенаМар“ прославља данас свој први рођендан и награђује поклон ваучерима за масажу

Топола – Салон за масажу „ЛенаМар“ обележава данас први рођендан. Власница салона са поносом истиче да је пре само годину дана постала власник првог и јединог салона за масажу у Тополи.

„Морам да признам да је у Тополи култура за масажу слабо развијена и да људи већином немају свест о значају масаже у свакодневном животу, или је једноставно сматрају луксузом. Међутим, ја се трудим да то променим. Са отварањем салона, на друштвеној мрежи Фејсбук, креирала сам страницу под називом „Салон за масажу „ЛенаМар“ Топола“, где људи могу да прате рад салона и утиске клијената о услугама које салон пружа. Такође у циљу развијања здравствене културе и увођења масаже у редовну навику, цене третмана креиране су тако да би биле приступачне свима чија је то потреба, а не схваћене као луксуз“, рекла је за ТопПрес власница салона Јелена Марковић.

Савремена опрема у салону за масажу

Масажа представља древно исцелитељско умеће и од суштинског је значаја за физичко, психичко и емоционално здравље. Благотворно утиче на особе свих животних доби.

„ Под утицајем масаже у организму настаје низ физиолошких промена, као што су повећање покретљивости ткива, смањење напетости мишића, смањење бола и општег замора, убрзање циркулације и лимфотока, чиме се поспешује и ресорпција отока, регулише мишићни тонус, поправља кожно дисање. Масажа делује релаксационо и  умирујуће на психу, лишава људе напетости и стреса због чега терапијски делује на нервозу, главобољу и несаницу“, наводи Марковић.

У понуди  салона „ЛенаМар“  су разне врсте масажа, употпуњене нежним умирујућим тоновима боја којима је уређен ентеријер.

Уживање уз пријатан амбијент

„За наше клијенте обезбедили смо терапеутску масажу, релакс масажу, спортску масажу, масажу лица, масажу трудница, медеротерапија, а у плану је и проширење понуде. Такође у понуди су и поклон ваучери за масажу, уколико желите да обрадујете драге особе, пријатеље, сараднике. Поводом првог рођендана нашег салона, поклањамо три ваучера за терапеутску масажу леђа и врата у трајању од 30 минута“, казала је власница салона.

У награђивању можете учествовати на страници салона која је на следећем линку: https://www.facebook.com/salonzamasazulenamartopola/

ТопПрес

 

KOMENTARI