Топола – Кандидат за одборника у Скупштини општини Топола на предстојећим изборима на листи Ивица Дачић „Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма“ подносиоца Коалиција „Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС)“ Др. Горан Шевић по професији је лекар и ради на интерном одељењу Опште болнице у Аранђеловцу.

„Рођен сам 1989. године у Аранђеловцу, а одрастао сам у Доњој Шаторњи. У Крагујевцу сам завршио средњу медицинску школу, смер зубни техничар и већ током средњошколских дана сам знао да желим да се бавим медицином и једног дана постанем лекар. Завршио сам Факултет медицинских наука са просечном оценом 9.26 и након завршених студија своју професионалну каријеру започињем у Дому здравља у Љубовији, а потом и у Дому здравља Кула. Захваљујући Влади Републике Србије, као један од најбољих дипломаца у својој генерацији добио сам стално запослење на интерном одељењу Опште болнице у Аранђеловцу. Посебно ме интересује област кардиологије, па се надам да ћу и своје усавршавање наставити у том смеру“, рекао је за ТопПрес, Др. Горан Шевић.

Социјалистичка партија Србије је ове године обележила свој 30. рођендан. Шевић је мишљења да је то потврда постојаности и стабилности те партије и због тога није имао дилему да се прикључи листи за предстојеће изборе.

„СПС препознаје стручност и енергију младих људи и активно их подстиче да своја знања и вештине употребе за добробит свих. Основна начела којима се руководи ова партија су демократски и социјално одговорна и економски реална политика. Одувек сам веровао у ону реченицу, ‘уколико нешто желиш, то ћеш и испунити’ и управо из тог разлога сам чврсто веровао да није потребно да идете ван свог места рођења да бисте остварили своје жеље, већ да радом и трудом можете успети и у свом крају. Та жеља ме је и мотивисала да останем, јер у свом месту видим потенцијал за младе људе. На нашој одборничкој листи налазе се млади људи, који су успешни и остварени у послу којим се баве. Сваки од наших кандидата за одборника морао је да испуни један важан услов, а то је да воли Тополу и да му је општи интерес битнији од личног“, казао је овај млади доктор из Доње Шаторње.

Он истиче да су кандидати са листе СПС-ЈС из Тополе спремни да саслушају и уваже мишљења  сваког грађанина, да чују шта их мучи и које су њихове примедбе и сугестије.

„Оно за шта ћемо се залагати је реконструкција и изградња путева, водоводних мрежа, подстицај наталита кроз различите видове финансијске подршке, изградња домова културе у селима, где ће наши суграђани моћи да се опусте после напорног рада,  на тај начин бисмо заинтересовали младе да се посвете квалитетним садржајима. Оно што такође недостаје је и више игралишта за децу, као и дом за ученике средње школе који би деци која долазе са стране у многоме олакшао период средње школе. Посебно нам је важан развој села, подстицај за њихов развој и решавање питања незапослености. Како би подстакли младе, обезбедићемо ученичке и студентске стипендије. У сарадњи са својим колегама из Дома здравља „Свети Ђорђе“ у Тополи, залагаћу се за веће подизање здравствене свести наших суграђана. Путем организованих предавања и бесплатних превентивних прегледа, трудићемо се да водимо рачуна о свакоме и побољшамо квалитет живота свих наших грађана. Залагаћу се да сви наши грађани живе са нама, а не поред нас и зато Вас позивам да 21. јуна изађете на изборе и заокружите број 3″, поручио је кандидат за одборника у СО Топола Др. Горан Шевић из Доње Шаторње.

ТопПрес