Директор Саобраћајног предузећа „Ласта“ Тони Гајић, смењен је данас са те функције на седници Надзорног одбора, а на његово место именован је Владан Секулић, досадашњи извршни директор СП „Ласта“.

Смена је уследила после штрајка глађу једног броја запослених у погону „Ласте“ у Младеновцу због чега су многи Младеновчани данас каснили на посао или у школу. У првим јутарњим часовима реализован је веома мали број полазака. Разлог за разрешење, сада већ бившег генералног директора, је неблаговремено информисање председника и чланова Надзорног одбора СП Ласта о стању у компанији као и неблаговремено поступање ка решавању проблема а по препоруци Надзорног одбора – стоји у саопштењу СП „Ласта“.

Они су се извинили грађанима због проблема које су имали током јутарњих сати.

Надзорни одбор на челу са Сашом Милићевићем се извињава свим нашим путницима, а поготово суграђанима из Младеновца, који су јутрос каснили на посао, факултет, школу – додају из „Ласте“.

Око 9.00 часова постигнут је договор са штрајкачима да протест буде замрзнут до петка, те да се у том року пронађе најбоље решење за све стране.

В.д. генерални директор Владан Секулић је одмах приступио задацима и испуњењу обећања да ћемо до петка 8. марта изаћи пред запослене са конкретном понудом – закључују из „Ласте“.

ТопПрес/ Извор: Блиц