Топола – Поводом саопштења за медије одборничке групе ,,Топола побеђује” које је потписао Драган Јовановић, а прослеђено медијима 07. новембра 2018. године и у коме се јавност обавештава да су одборници Игор Петровић и Данијела Ђокић Пантић искључени из те одборничке групе, саопштавамо да су Игор Петровић и Данијела Ђокић Пантић у Скупштини општине Топола одборници Одборничке групе Српске напредне странке и никада нису били део одборничке групе ,,Топола побеђује”, па самим тим и не могу бити искључени, наводи се у саопштењу општинског одбора ове партије у Тополи. У саопштењу се даље каже:

Правилник о раду Скупштине општине јасно налаже да одборник може бити само члан једне одборничке групе. На основу свега наведеног, јасна је намера потписника саопштења да једино неистинама јавно вређе одборнике Петровића и Ђокић Пантић, тако да и остале ,,разлоге” из навода о искључења нећемо ни коментарисати.

Међутим, морамо приметити да је код потписника саопштења одборничке групе ,,Топола побеђује” примећена делузија јер не препознаје ко су чланови његове одборничке групе. У прилог томе је документ предлога допуне дневног реда који је предложила његова одборничка група на последњој Седници скупштине општине од, заведеног 12. октобра 2018. године, а у коме се јасно види који су одборници чланови његове одборничке групе.

Иначе, делузија је клинички термин за нетачно, али укорењено веровање које се одржава упркос објективним доказима у супротно и упркос културним нормама које не подржавају ово веровање. Често је део психоза и параноидних идеација, а основне врсте су: делузија величине и прогањања.

Дужни смо да јавност обавестимо да је потписник саопштења Одборничке групе ,,Топола побеђује”, на суду већ тужио одборника Игора Петровића због нанетих психичких болова и патње те нас ово саопштење никако не вређа јер га тумачимо као апел за стручну помоћ која је очигледно и више него неопходна. Надамо се брзом оздрављењу“, каже се у саопштењу напредњака у Тополи.

ОО СНС Топола