Топола – Српска напредна странка реаговала је саопштењем на одлуке које је на недавној седници донела

Скупштина општине Топола, везане за катастарску парцелу број 815 на површини од 60 ари о промени намена јер се на њој налази Дом здравља. У саопштењу СНС се каже:

„Општински одбор Српске напредне странке у Тополи, обавештава јавност да је већина одборника у Скупштини општине Топола УСВОЈИЛА предлог измена Плана детаљне регулације ,,Кружни ток – Топола 1“ којим се на катастарској парцели 815 (део Дома здравља у Тополи), мења постојећа здравствена делатности у УСЛУЖНЕ делатности.

Став Општинског одбора је да се на делу плаца Дома здравља ,,Свети Ђорђе“ у Тополи НЕ промени намена, да се објекти (зграда опште праксе и хитне, зграда Црвеног крста, лабораторије и гараже) НЕ РУШЕ и да се НЕ продаје земљиште за услужне делатности. С`тим у вези, ОО СНС Топола у наредном периоду наставиће политичко деловање заједно за са многобројним грађанима Тополе који су нас у протеклим данима контактирали у намери да спречимо доношење овакве срамотне политичке одлуке око измене Плана детаљне регулације ,,Кружни ток – Топола 1“, каже се у саопштењу ове партије достављеном медијима.

ТопПрес/ Глас западне Србије