Топола – Представници Социјалистичке партије Србије (СПС) и Јединствене Србије (ЈС) у Тополи сакупили су довољан број потписа за локалну листу са којом ће изаћи пред гласаче. Као и на републичком нивоу тако и у Тополи ове две странке излазе у коалицији под називом „Вратимо младост Тополи„.

„На листи ће бити 41 кандидат за одборника, од тога 33 млађих кандидата који су испод 40 година старости. Имамо на листи и 16 дама. Све су то образовани људи пуни енергије и воље да ову коалицију доведу до победе“, рекао је за ТопПрес председник СПС и ЈС у Тополи Жарко Јовановић.

Он је нагласио да су на претходним изборима остварили резултат од 13 одсто, али да на овим изборима очекују далеко бољи резултат.

„Својевремено смо имали власт у Тополи, од 2008. године смо у коалицији са ЈС. Значајније инвестиције које су реализоване у Тополи, спроведене су преко наших министара, тако да очекујемо добар резултат на изборима и наравно прилику да наставимо са активностима које доносе добробит Тополи“, казао је Јовановић.

ТопПрес