Српска коалиција НАДА, коју чини ПОКС Војислава Михаиловића, ДСС и 25 удружења грађана, предала је  своју изборну листу од 250 кандидата за посланике у Скупштини Србије подржану са 12.000 потписа грађана.

Изборна листа ће се звати „Др Милош Јовановић – НАДА за Србију – Српска коалиција НАДА – Национално демократска алтернатива – Демократска странка Србије (ДСС) – За Краљевину Србију (Монархисти) – Војислав Михаиловић.

Први на листи кандидата за посланике ће бити генерал Божидар Делић као нестраначка личност, а други и трећи ће бити Војислав Михаиловић и др Милош Јовановић.

На листи ће бити и командант одбране Кошара, пуковник Љубинко Ђурковић, декан Правног факултета Универзитета у Новом Саду, др Бранислав Ристивојевић, као и 7 доктора наука, 16 магистара и мастера и 77 факултетски образованих људи, саопштили су из те коалиције.

„Захваљујем се нашем заједничком кандидату за председника Србије Милошу Јовановићу што ме је позвао на чело листе Српске коалиције НАДА.

То је јасна порука о програму наше коалиције који се односи на Косово и Метохију, као и нашег противљења приступању НАТО пакту, односно за војну неутралност Србије.

Приоритет ће ми бити борба у Скупштини Србије за бољи статус бораца ратова деведесетих. Убеђен сам да ћу у томе успети јер ни једну битку нисам изгубио, па нећу ни ову“, изјавио је генерал Божидар Делић, први на листи кандидата за посланике коалиције НАДА.

ТопПрес/ Извор: РТВ