У тешкој саобраћајној несрећи на Ибарској магистрали повређени играчи рукометног клуба „Карађорђе“ из Тополе

У тешкој саобраћајној несрећи на Ибарској магистрали повређени играчи рукометног клуба „Карађорђе“ из Тополе

У саобраћајном удесу који се догодио синоћ око 22 часа у месту Церје на Ибарској магистрали, на деоници пута Краљево – Рашка,  једна особа је погинула док је 11 задобило тешке и лакше повреде.  Како ТопПрес сазнаје до удеса је дошло када је аутомобил „Фијат стило“ новопазарске регистрације прешао у супротну траку и ударио у мини бус аутопревозника „Јањушевић“ прибојске регистрације који је долазио из супротног смера превозећи играче рукометног клуба „Карађорђе“ из Тополе који су се враћали са утакмице.

Од задобијених повреда возач фијата на месту је преминуо, док је његов сувозач са тешким повредама хитно пребачен у Општу болницу „Студеница“ у Краљеву. Са тешким и лакшим повредама у краљевачку болницу превезено је и десеторо путника из мини-буса.

„Аутомобил је прешао у нашу траку и директно ударио у нас, наш возач је повређен, сви смо  угрувани има и прелома. Ја сам стигао кући као и наши остали играчи али у болници су остали наш тренер Влајић Драган и возач буса“, рекао је за ТопПрес Ивица Карић, један од играча рукометног клуба „Карађорђе“.

Иначе како ТопПрес незванично сазнаје Влајић Драган је задржан у Краљевачкој болници због повреде кука а сутра ће бити пребачен у Крагујевачку болницу.

ТопПрес

KOMENTARI