Топола – Тополски већници заседали су данас 38. пут. Пред њима се нашао обиман Дневни ред који је био сачињен од преко 30 тачака, а све су након разматрања већника и дискусије усвојене.

Фото: ТопПрес

„Општинско веће данас је радило  у пуном саставу, расправљали смо о 35 тачака у присуству свих седам чланова општинског већа. Имамо четврту  поделу средстава, односно субвенција пољопривредним произвођачима, за то смо кроз ребаланс обезбедили довољно новца и очекује нас до краја године да та решења и уручимо. Донели смо одлуке у вези туристичке а тиче се активности које ће се десити крајем године и почетком следеће, под називом ‘празници код куће’, где су осмишљене бројне активности намењене свим грађанима а првенствено најмлађима.
Такође смо позитивно одговорили на захтев Предшколске установе ‘Софија Ристић’, а тиче се признавања коефицијената. Усвојили смо и програм рада Јавно комунално стамбеног предузећа Топола, за 2022. годину“, изјавио је за ТопПрес, Игор Петровић, председник општине Топола.

Фото: ТопПрес

На Дневном реду се нашло и низ појединачних захтева за санирање путева као и за лечење суграђана, на шта су чланови општинског већа одговорили позитивно.

Данас је први пут седници већа присуствовао и новоизабрани члан за област надзор јавних предузећа и финансија Милутин Стевановић.

ТопПрес

Председник општине Топола Игор Петровић, фото: ТопПрес
Чланови општинског већа, фото: ТопПрес