Заседало Општинско веће у Тополи, ево о чему је било речи (ФОТО, ВИДЕО)

Заседало Општинско веће у Тополи, ево о чему је било речи (ФОТО, ВИДЕО)

Топола – Општинско веће у Тополи одржало је 67. редовну седницу већа на којој се нашло ско 20 тачака. Најдужа расправа водила се око прве тачке, односно предлога Одлуке о покретању поступка за израду Локалног Плана управљања отпадом на територији општине Тополе, и упознавање са дописом удружења грађана ,,Топола наша земља“. Такође било је речи и о пословању ЈКСП „Топола“ где су чланови већа разматрали план стабилизације овог предузећа.

Фото: ТопПрес

„Донета је одлука за израду плана управљања отпадом на територији општине Топола као и одлука о поступку давања на коришћење изграђеног јавног грађевинског земљишта ради постављања привремених монтажних објеката – киоска, разматрано је стање Комуналног предузећа и план стабилизације, донете су нове смернице о његовом раду како би предузеће ставили на здраве ноге, ту је било и захтева грађана или удружења за разне намене а ми смо се потрудили да све оправдане и усвојимо“, рекао је за ТопПрес Мирко Радовановић, заменик председника општине Топола.

Фото: ТопПрес

И на овој седници било је неколико појединачних захтева грађана за финансијску помоћ за лечење као и за разне инфраструктурне радове.

ТопПрес

Фото: ТопПрес

Фото: ТопПрес

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0