Топола – Коалиција „Здрава Србија – Боља Србија” одржала је завршну конвенцију за парламентарне изборе у Србији, на градском тргу у Тополи, пред више стотина симпатизера, на којој су челници коалиције Милан Стаматовић, Драган Јовановић и Верољуб Стевановић поновили став да само регионалне странке и лидери са видљивим и мерљивим резултатима могу покренути Србију, и да само са равномерним развојем свих региона Србије млади и сви остали грађани могу видети своју будућност у Србији.

„Кренули смо из мале Чајетине, стигли до Тополе а потом и до Крагујевца. Сада је остало да опоравимо и Београд. Ми смо чувари Србије јер чувамо ово што је остало од наших светиња и наших природних ресурса у унутрашњости. Србији су потребни људи са резултатима који нуде решења. Здрава Србија, Боља Србија и Заједно за Шумадију имају решење”, поручио је Милан Стаматовић, председник Здраве Србије и носилац листе ’’Здрава Србија – Боља Србија’’.

„Желимо другачију Србију. Желимо Србију у којој постоји озбиљан аграрни буџет и на нивоу државе и на нивоу градова. Желимо Србију која је прва у спорту, у којој се живи другачије и у којој је сваки дан бољи за свакога од нас. Када победимо у Чајетини, Крагујевцу и Тополи, али и шире, постаћемо озбиљна снага у Парламенту”, изјавио је Верољуб Стевановић, потпредседник Здраве Србије и кандидат за посланика коалиције „Здрава Србија – Боља Србија’’.

„Ви сте овде гарант да ће Топола и Шумадија остати своја, да ћемо се радовати после 21. јуна. Објединићемо прву српску престоницу Тополу и наш престони град Крагујевац, да виде колико нас има. Хоћемо да господа у Београду схвате да Србија није само Београд јер ако се овако настави за 25 година пола села у Шумадији неће бити. Хоћемо Србију која ће знати да препозна праве вредности”, рекао је Драган Јовановић, председник Боље Србије и кандидат за посланика коалиције „Здрава Србија – Боља Србија’’.

„Док је села и сељака, Србија ће бити јака. Да би имали здрав народ морамо имати здраву храну, а да би имали здраву храну не смемо гајити генетички модификовану храну. Све може да има алтернативу, само Србија, у међународно признатим границама, са Косовом и Метохијом у њеном саставу, не може да има алтернативу”, истакао је Миладин Шеварлић, кандидат за посланика коалиције „Здрава Србија – Боља Србија’’.

ТопПрес/ ГЗС