У периоду од 30. априла до 26. септембра, увођењем два додатна лета петком и недељом, Ер Србија ће између Београда и Париза саобраћати девет пута недељно. Уз планирано појачање фреквенције, петком и недељом ће се између српске и француске престонице летети два пута дневно.

Oд 23. октобра прошле године до данас, Ер Србија је једини авио-превозник који саобраћа из Београда до највећег париског аеродрома Шарл Де Гол.

„Радује нас што смо у прилици да нашим путницима понудимо већи број летова до Париза, пружајући им на тај начин већи избор и чинећи њихово путовање комфорнијим. Потврдили смо позицију водећег авио-превозника на линији између Београда и највећег париског аеродрома, захваљујући којој омогућавамо и одличну повезаност са целим регионом,“ изјавио је Јиржи Марек, директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије.

Од обнове летова ка Паризу, 31. маја 2020. године до данас, линија ка популарном “граду светлости” представља једну од најбољих рута националног авио-превозника на којој је, крајем августа прошле године, летео и до 14 пута недељно.

У периоду од 31. маја 2020. до 27. марта 2021. године, Ер Србија ће достићи укупно 632 лета обављена између главних градова Србије и Француске, што представља укупно 909.530 километара које ће прелетети авиони Ер Србије.

Више информација о активностима српског националног авио-превозника можете пронаћи на страници Медија центра Ер Србије.

ТопПрес/ Извор: РТВ