Ер Србија од данас до 5. фебруара нуди авио-карте по сниженим ценама за више од 40 дестинација у региону и Европи. Најјефтиније карте се могу купити по почетној цени од 39 евра по смеру, за путовања у периоду од 1. фебруара до 1. априла, саопштио је српски авио-превозник.

Авио-карте до Бањалуке, Барселоне, Атине, Тивта, Подгорице, Загреба, Солуна, Букурешта, Скопља, Софије, Тиране, Сарајева, Љубљане, Малте и Будимпеште могуће је купити по цени од 39 евра по смеру.

Карте до Рима, Штутгарта, Осла, Копенхагена, Стокхолма, Болоње, Нирнберга, Хановера, Диселдорфа, Венеције, Милана, Ларнаке, Барија доступне су по цени од 49 евра.

До Салцбурга, Лиона, Цириха, Брисела, Беча, Прага, Мадрида, Валенсије, Истанбула, Анкаре, Берлина, Малаге, Франкфурта, Париза, Амстердама може се летети по цени од 59 евра, а по почетној цени од 79 евра и до Лондона.

„Наша нова промотивна акција осмишљена је тако да пружи могућност куповине авио-карата по повољним ценама. Верујемо да ће то обрадовати наше путнике с обзиром на то да се, поред великих градова, на промоцији налазе и најсунчаније дестинације Европе и региона“, рекао је директор комерцијале и стратегије у Ер Србији Бошко Рупић

ТопПрес/ Извор: Танјуг

One thought on “Ер Србија: Авио-карте по сниженим ценама за више од 40 дестинација до 5. фебруара”
  1. Dobra akcija, ako je istinita. Ako daju popust za 50 akrata koje će odmah da planu i da budu podeljeni svojim ljduima onda ništa. Običan reklammni trik. Isto tako, malo je poznato da su aerodomske takse ponekad veće od cene karata.

Comments are closed.