Топола – Ноћас су непознати починиоци разбили излог просторија Странке слободе и правде у Тополи у Занатском центру. Тим поводом огласли су се из Општинског одбора Странке слободе и правде саопштењем за јавност које преносимо у целости.

„Да ли је у питању хулигански чин или политичка освета остаје надлежнима да реше. Који год да је разлог у питању, СНС власт је или налогодавац или инспиратор хулиганима којима се свакодневно кроз медије сервира говор мржње према ССП-у, Драгану Ђиласу и Мариники Тепић.

Раније је ОО Странке слободе и правде указивао на Занатски центар као ругло, као простор где се скупљају наркомани и хулигани. Посебну опасност представља чињеница да се налази прекопута основне школе. Надлежни нису реаговали.

С друге стране, рејтинг Странке слободе и правде расте из дана у дан, власт то зна и плаши се те непобитне чињенице, па не треба искључити политичку освету.
Топола је после више од десет година добила истинску опозицију и зато који год да је разлог овог вандализма ми из ОО Странке слободе и правде се нисмо уплашили.

Наставићемо још јаче нашу борбу против овог накарадног режима и против нереаговања надлежних на проблеме са којима су суочени наши суграђани.
Након победе 3. 4. на изборима ССП ће свима гарантовати право на слободно политички деловање и слободно размишљање“, каже се у саопштењу које је нашој редакцији доставила  Драгана Маринковић, председница Општинског одбора Странке слободе и правде Топола.

ТопПрес