Foto- Printscreen-Google mapsFoto- Printscreen-Google maps

Компанија “Пештан” из Аранђеловца организоваће презентацију о могућностима реализације стручне праксе и заснивања радног односа сутра од 13 часова у свечаној сали (објекат Б) Факултета инжењерских наука. “Пештан” планира да овог пролећа ангажује 30 младих инжењера на пословима управљања процесима, конструкције алата, одржавања и развоја нових производа.

На презентацији ће говорити директор стратешког развоја “Пештана”, Милан Николић, а своја искуства ће поделити и некадашњи студенти Факултета инжењерских наука који граде успешне каријере у овој компанији.

Из “Пештана” позивају све студенте заврших година основних или мастер студија, пре свега модула машинског инжењерства, да присуствују презентацији.

Подсетимо, за студенте Факултета инжењерских наука заинтересована је и компанија “Сиеменс”, која је недавно купила “Милановић инжењеринг”. О томе је било речи почетком марта на састанку представника компаније “Сиеменс” са професорима ове високошколске установе. Тада је најављено да би “Сиеменс” требало да у наредне две године запосли најмање 100 младих инжењера.

ТопПрес/ Извор: ИнфоКГ, Бранко Вукашиновић