Горњи Милановац – На аутопуту Милош Велики у месту Лалинци, дошло је до саобраћајне незгоде када је са коловоза слетео камион краљевачких регистарских ознака који се кретао из правца Љига ка Чачку, када је возач теретњака из сада неутврђених разлога изгубио контролу над воланом.

„Кад сам прошао поред места незгоде камион је био на ливади поред ауто-пута, потпуно је пробијена заштитна ограда, а екипе покушавају да извуку ово теретно возило. На путу су били расути делови камиона и стакло“, рекао је за РИНУ један од очевидаца.

Брзом интервенцијом путарске фирме „Штрабаг“, која је изашла на лице места, уклоњени су сви предмети који су се нашли на коловозу, како не би дошло до већег инцидента и додатних саобраћајних незгода. Возач камиона у овом удесу задобио је лакше телесне повреде.

Саобраћај на овој деоници ауто-пута одвија се једном коловозном траком, сигнализација упозорава да се на путу догодио саобраћајни инцидент, па се стога моле сви возачи који се нађу на овом путном правцу да прате сигнализацију и прилагоде вожњу условима на путу.

ТопПрес/РИНА

Фото: РИНА