Ужице – Одувек су Креманци прорицали будућност, не само Србије, већ и света.

Тако већ неколико дана тврде, да упркос томе што многи Срби навијају за Трампа, да ће изборе у Америци добити Џо Бајден.
Драган Пјевић, који у овом чувеном селу Митра Тарабића и даље негује кућу посвећену великим пророцима, каже да је већ пре месец дана знао да ће Трамп изгубити изборе.

„Одлука је у бурету, а у бурету није Трампова слика већ Бајденова. Креманско небо никад није грешило, он је без сумње нови председник Америке и победиће Трампа. Прошле године сам казао да онај ко се буде бар мало ослонио на Кремну, дуго ће владати. Трамп то није учинио ни мало, игнорисао је наша писма и подценио је отворено небо над Таром. Може неком да буде жао или не, ми смо убеђени, он више неће бити председник Америке”, тврди Драган Пјевић.

Иначе, Кремна се прославила многим пророчанствима, као што је пропаст Обреновића, долазак црвеног цара Јосипа Броза, као и крај комунизма.

„Слао сам писма Трампу и његовој супрузи два пута, и амбасадорима Скоту и Годфрију. Сви су нас игнорисали, знао сам, да ће овако да прођу”, казао је за Глас Западне Србије, Драган Пјевић, чувар Креманског огњишта.

Пјевић каже да је Кремна учинила да на власт дођу Николић, Тадић, Коштуница, али нико се Кремни није одужио. И сви су отишли у историју.

Емисија „Нећете веровати” бавила се овим мистериозним местом прошле године.

ТопПрес/ ГЗС