Ужице – Српски орлови били су на корак од победе над Швајцарском, али су поново пропустили шансу да освоје три бода и враћају се кући. Драган Пјевић из најмистериознијег села у Србији и тумач Креманског пророчанства још прошле године након проласка наших фудбалера на Светско првенство као кроз иглене уши послао је поруку селектору и орловима али – нико га није послушао. Да ли је лош пласман наших фудбалера само конциденција или ипак не, остаће мистерија.

„Мало ко се надао да ће орлови тада током квалификација славити у Португалу против првака Европе резултатом 2:1, и тиме се директно пласирати на такмичење. Сетимо се оног Роналдовог гола против Србије који није признат. Очигледно је у питању била виша сила, арбитар тада није видео да је лопта прешла белу линију јер је на неки начин било заклоњено оно што је могло поразити Србију. Још тада сам рекао ако селектор Стојковић буде веровао у оно што сам рекао да је почашћен голом у последњим секундама утакмице, и ако буде имао мудрости да прихвати речено, успостави сарадњу са Креманским пророчанством имаће успеха у Катару. Међутим, он није дошао. Даље нећу ништа да додајем, видели смо шта је било“, изјавио је Пјевић за РИНУ.

Он додаје да је и ранијих година у неколико наврата слао писма респрезентацији и поруке подршке, као и да дођу на припреме како би имали среће у наставку пута ка Лиги нација, они који га нису послушали неславно су завршили њихово путовање.

Да ли ће се српски селектор и фудбалери одлучити да посете село Кремна током неких наредних такмичења остаје нам да видимо. Ипак, нема дилеме да нам је на овом светстком првенству дефинитивно недостајало и мало среће.

ТопПрес/ РИНА