Рудник – Да би обрадовали свог партнера многи су спремни да припреме разна изненађења али када је у питању онај судбоносни тренутак онда се пажљиво планира сваки детаљ. Младен Мишић из младеновачког села Кусадак  одабрао је да своју девојку запроси баш на Холивуду али ту замисао није могао да реализује сам па су његови пријатељи прискочили у помоћ.

„Будући младожења је дошао на ову идеју и видео је слике од Холивуда на инстаграму, он је целокупну организацију препустио нама а његова девојка Милица није знала апсолутно ништа до последњег тренутка, чак није ни слутила шта јој спремамо. Обоје су били одушевљени како смо све одрадили место им се посебно свидело, сви смо били узбуђени како ће реаговати да ли ће све ићи по плану, али хвала Богу све је испало савршено. Судбоносно ‘да’ наша млада изговорила је на ‘платформи љубави’ која је савршено место за овакве тренутке“, каже за ТопПрес Ђорђе Буквић, један од Младенових пријатеља који је учествовао у организацији веридбе.

Фото: приватна архива, уступљена фотографија

Младен и Милица су према речима пријатеља заједно око две године. О овом прелепом тренутку на Холивуду сведочили су поред Ђорђа још и Немања  Маринковић, Марија Буквић, Андријана Весић  и Немања Милојевић.

Платформа љубави „I LOVE YOU“ изграђена у част десетогодишњице брака

Холивуд и бројни детаљи који су осмишљени на овом месту за туристе су пун погодак а од пре две године на брду испод натписа Холивуд постављена је и платформа љубави коју је креирао власник Иван Јаковљевић.

„Платформа је постављена у  августу 2021. године, у част супругиног и мог десетогодишњег брака. Око месец дана сам радио на изградњи, све је од дрвета, багремовог и чамовог. Након изградње, платформа је постала изузетно популарна код посетилаца, посебно младих, заљубљених парова.
Било је већ неколико просидби код нас и то нам је послужило као инспирација за стварање „Лудог камена“ у шуми надомак натписа ‘Српски Холивуд’. Платформа љубави је само наставак изградње садржаја на којима би млади могли да се заветују на вечну љубав и последња просидба  ме је баш обрадовала, заиста је било као у бајци“, прича творац Холивуда Иван Јаковљевић.

Фото: приватна архива, уступљена фотографија

Он истиче да се неће зауставити са новитетима и да већ има неколико идеја које би волео да реализује у скоријем периоду.

ТопПрес

Фото: приватна архива, уступљена фотографија
Фото: приватна архива, уступљена фотографија