Надзорни одбор ЈКСП „Топола“ одузео сва овлашћења досадашњој директорки Тањи Цветковић

Надзорни одбор ЈКСП „Топола“ одузео сва овлашћења досадашњој директорки Тањи Цветковић

Топола – Данас је у ЈКСП „Топола“ одржан састанак Надзорног одбора на коме су досадашњој директорки Тањи Цветковић одузета сва овлашћења. Испред Општине Топола, као оснивача, састанку је присутвовао председник општине Топола Игор Петровић и његова заменица Данијела Ђокић Пантић.

„Руководиоци одељења и 95 одсто запослених одлучни су да су неопходне промене у предузећу и захваљују се оснивачу на подршци уз коју су решили финансијске проблеме из претходног периода“, написао је председник општине Топола Игор Петровић на свом фејсбук профилу.

Након одржане седнице Надзорног одбора ЈКСП „Топола“ је доставило медијима саопштење у којем се каже:

„На састанку су разматране даље активности које је неопходно предузети како би предузеће наставило неометано да извршава своје делатности у служби грађана и уз подршку оснивача предузећа. Кроз детаљну анализу пословања, усаглашене су даље активности које су усмерене на транспарентно пословање, обезбеђивање ликвидности у раду предузећа и ефикасније пружање комуналних услуга грађанима.
Присутни су се усагласили о политичкој неутралности комуналног предузећа, отварањем нове ере у раду и пословању које ће бити транспарентно, одговорно и ефикасно, одвојено од негативног медијског контекста издвојених појединаца“, саопштено је из ЈКСП „Топола“.

ТопПрес

KOMENTARI