Од априла месеца лансиран је нови бренд на кабловском небу Србије, *супернова. Најбоља препорука да постанете и ви део ове породице која већ броји више од 300.000 чланова свакако је најкомплетнија понуда телевизијског садржаја у Србији по врло повољним ценама. Више од 260 телевизијских и радио канала, од чега 50 у врхунском, ХД формату, интернет брзине до 120 Мб/с те фиксна телефонија са неограниченим позивима ка свим мтс фиксним и мобилним бројевима најбољи су аргумент који ће вас уверити да постанете део растуће породице *супернова.
Све нове кориснике који се одлуче за *супернова пакете очекује атрактивна промоција – шест месеци у току којих ће њихова претплата износити један динар месечно.
Љубитељи спорта и најбољег серијског садржаја препознаће у понуди *супернове оно што су одувек желели од свог оператора. Свеобухватна понуда спортских канала у *супернова домове ће донети најбољи фудбал, кошарку и тркачке спортове, док ће вас садржаји канала СуперСтар ТВ и Фоx уверити да је домаћа продукција у рангу холивудске. Супернова је бренд инспирисан свакодневним животом и у њега жели да унесе оптимизам и што више доброг садржаја.
Топола и Аранђеловац су, као и више од 60 градова и општина у Србији, део сазвежђа супернове и позивамо све становнике ових општина да се придруже галаксији сјајних услуга.
Направи супер избор!

ТопПрес/ ПР текст