Осмомартовска акција у Aqualab  лабораторији у Тополи: Гратис анализа комплетне крвне слике и поклон ваучер

Осмомартовска акција у Aqualab лабораторији у Тополи: Гратис анализа комплетне крвне слике и поклон ваучер

Топола – Сваке године у оквиру важних датума из Календара јавног здравља дарујемо своје клијенте попустима, акцијама и гратис анализама.

Месец март је, као и иначе, посвећен здрављу жена, а ми смо за наше даме припремили прегршт изненађења у виду гратис анализа и попуста које ће оне моћи да остваре у току овог месеца,

На сам Дан жена, тачније 08. марта, свим пунолетним дамама поклањамо ГРАТИС анализу Комплетна крвна слика, као и поклон ваучер, којим ће до краја априла моћи да остваре ПОПУСТ ОД 50% на следеће анализе:

Брис цервикални бактериолошки и миколошки
Брис вагинални бактериолошки и миколошки
Папаницолау (ПАПА) тест.

Такође, током целог марта, све пунолетне даме ће моћи да остваре

30% popusta na analize reproduktivnih hormona:

 

Лутеинизирајући хормон (ЛХ)
Фоликуло стимулирајући хормон (ФСХ)
Естрадиол (Е2)
Пролактин
Прогестерон
Тестостерон

До сада смо увек имали велики број позитивних реакција на све наше акције, те верујемо да ће и овом акцијом бити обрадоване Ваше и наше суграђанке.

Како би што више дама сазнало за нашу акцију и како би им бар делимично улепшали овај, за све нас, тежак период, замолили бисмо Вас да вест о акцији бесплатне анализе комплетне крвне слике и 50% попуста на анализе, које можете наћи у објави на нашем сајту.

Надамо се да ће ова акција и наша иницијатива у остваривању контакта са Вама допринети унапређивању наших будућих пројеката на обострану корист.

ТопПрес/ Промо текст

KOMENTARI