Топола – Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије у сарадњи са локалним Саветима за безбедност саобраћаја наставила је активности усмерене ка повећању безбедности деце у саобраћају. Општина Топола се преко Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима на територији општине Топола прикључила реализацији пројекта „Пажљивкова смотра“.

Фото: ТопПрес

Смотра деце предшколског узраста и ученика првог и другог разреда, на тему безбедности саобраћаја, одржана је данас  у свим основним школама и предшколској установи на територији наше општине.

Фото: ТопПрес

„Ово је фаза школске смотре, а у наредном периоду се очекује и фаза општинске смотре. Циљ смотре је развој и унапређење саобраћајног образовања и васпитања деце, а посебно унапређење знања и ставова о безбедном учествовању деце у саобраћају. Кроз смотру деца обнављају досадашња знања и стичу нова сазнања о безбедном понашању у саобраћају“, рекла је за ТопПрес Снежана Јеремић, члан Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на територији општине Топола.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Пажљивкова смотра у ПУ „Софија Ристић“, фото: ТопПрес