Топола – Комисија за израду нацрта Статута општине Топола обавештава грађане да је отворена јавна расправа поводом израде нацрта Статута општине Топола. Јавна расправа ће бити отворена до 10. децембра 2018. године.

Нацрт Статута општине Топола израдила је Комисија за израду нацрта Статута који је објављен у рубрици обавештења на Званичној презентацији општине Топола (www.topola.rs), на огласној табли Општинске управе и на огласним таблама матичних подручја на територији општине Топола.

Позивају се грађани, установе, удружења, привредна друштва, политичке странке, Месне заједнице и друге организације са подручја општине Топола, да узму учешћа у јавној расправи и своје сугестије, примедбе, коментаре и оцене поводом нацрта Статута упуте, у току трајања јавне расправе, писаним путем Комисији за израду нацрта Статута на адресу Општинске управе (Булевар краља Александра I, бр. 9, 34310 Топола), електронским путем на e-mail адресе: predsednik@topola.com advokat.vlada@gmail.com nacelnik@topola.com sekretarso@topola.com violetapavlovic@hotmail.com , као и усменим путем на усменој јавној расправи која ће се одржати 12. децембра 2018. године у скупштинској сали општине Топола у трајању  од 13 до 15 часова.

ТопПрес/ Општинска управа општине Топола, Служба за информисање