Фото: ТопПрес

Топола – Председник Скупштине општине Топола,  Миодраг Миловановић сазвао је за недељу 20. 12. 2020. године 5. Седницу Скупштине општине Топола, за коју је предложен Дневни ред сачињен од осам тачака.

Након усвајања записника о раду са 4. седнице Скупштине општине, пред одборницима ће се наћи Предлог одлуке о буџету за 2021. годину као и предлог кадровског плана општине Топола за 2021. годину.

На петој седници локалног парламента биће речи и о предлогу одлуке о  утврђивању назива улица и заселака у насељеним местима општине Топола, као и о предлогу одлуке о  измени Одлуке о такси превозу путника.

Дневним редом је предвиђен и предлог програма коришћења  средстава Фонда за заштиту животне средине за 2020. годину, и предлог  измене Програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја за општину Топола за 2020. годину.

Одборници ће такође разматрати и предлог одлуке о  усвајању Стратегије развоја ГИС-а општине Топола 2021-2026, и предлог Решења о измени решења о образовању Општинског штаба за ванредне ситуације.

Седница ће се одржати у сали биоскопа у Тополи са почетком од 9 часова.

ТопПрес