foto aleksandra petkovicfoto aleksandra petkovic

Топола- Салон венчаница „Принцезин кутак“ бави се изнајмљивањем и продајом луксузних, модерних, романтичних и уникатних модела венчаница по веома приступачним ценама, уз које обилује широком понудом пратеће опреме. За упола јефтинију цену од других салона будући младенци у овом салону могу пронаћи све.

“ Доста модела сам и сама креирала, па такве моделе не могу нигде пронаћи. Како би њихова венчања била комплетна, осим венчаница „Принцезин кутак“ се бави и декорисањем и опремањем простора, као и свега осталог што је  потребно за свадбу. Младенцима су у понуди: бидермајери, цветни аранжмани, младеначки ауто, цветићи за кићење, беџеви, корпе, деверски пешкири и платна, сита, јастуче за бурме, позивнице, кутије за новац, декорација балонима, дим машина, изнајмљивање пројектора, декоративне салвете са прстеновима. А у понуди су и поклони за госте: медењаци, бомбоне у тилу, бомбоне у фишеку, чоколадице са сликом и натписима“ рекла је власница салона Александра Петковић.

Салон Принцезин кутак успешно послује већ 12. година, а првог априла ће обележити и свој рођендан.

„Ниједног тренутка нисам зажалила, волим овај посао, уживам док га радим. Понекад је додуше и тешко стићи све, јер се врло често дешава да у истом дану средимо младу од главе до пете, као и њихову свечану салу. Потребна је добра организација и пре свега разумевање младенаца ако су нервозни, усхићени, некад и малкице напорни, али све у циљу да тај њихов дан буде најлепши. Зато смо ми ту и на нама је  да га учинимо савршеним“ објаснила је Петковић.

Све што нуди овај салон може се видети и на сајмовима венчања.

“ Често учествујем на сајмовима венчања, до сада на пет у Крагујевцу, а ове године по први пут и у Пожаревцу. Срећна сам јер сам  сарађивала са младенцина по разним градовима Топола, Аранђеловац, Крагујевац, Краљево, Горњи Милановац, Београд, С. Паланка, Младеновац, Смедерево, Врњачка Бања, па чак до Косова. Пошто сам се бавила манекенством, често приређујем и ревије са  мојим моделима и венчаницама“, нагласила је Александра.

Власница салона са поносом истиче да планира проширење посла и отварање локала у Београду који је већ у припреми.

„Због дугогодишњег искуства и моје воље, жеље за радом и да сви буду задовољни, позивам све да посете наш салон и препусте се нашем тиму. Код нас могу успешно обавити већи део обавеза за њихов најлепши дан. Цене  су приступачне свачијем џепу“ додала је Петковић.

Модни салон „Принцезин кутак“ налази се у улици Јована Скерлића 37,  Топола.  Све потребне информације можете добити на телефон: 062/ 529-868.

ТопПрес

Власница салона Александра Петковић
Власница салона Александра Петковић
Фото: Александра Петковић
Фото: Александра Петковић
Фото: Александра Петковић
Фото: Александра Петковић
Фото: Александра Петковић
Фото: Александра Петковић
Фото: Александра Петковић
Фото: Александра Петковић
Фото: Александра Петковић
Фото: Александра Петковић