Нови Пазар – У самом срцу Новог Пазара, отворен највећи салон намештаја на овим просторима, салон намештаја Нумановић. Отварањем овог салона,фабрика Нумановић стоји на прагу нове ере бренда Нумановић. Отварање овог салона симбологије више од експанзије њиховог пословања. То је одраз неуморне посвећености,поштовања према традицији и неисцрпног погледа у будућност. Овај простор је дизајниран да буде место где ће се састати елеганција,функционалност и иновативност, прижајући купцима не само намештај,већ и инспирацију за креирање домова из снова.

Отварањем овог салона фабрика намештаја Нумановић је отворила и нова радна места за тридесет радника и на тај начин допринела економском развоју града. Оно што је битно нагласити јесте и то да је у плану отварање и четвртог салона у Београду,који ће бити прилагођен,као и остала европским стандардима као и остала три. Такође је у плану увођење нове линије у производњи под именом Нум-лине,који ће бити прилагођен европским стандардима, по квалитету и дизајну,који ће бити доступан и на нашем тржишту.

Фабрика намештаја Нумановић,са својих триста упошљених,данас стоји чврсто на тржишту са преко 20.000 квадратних метара производног простора, 15.000 квадратних метара изложбених салона, и то три малопродајна салона у Београду и два у Новом Пазару,као и присуством у целој земљи кроз мрежу велепродајних купаца,као и у свим земљама региона и делу Европе.

У срцу Новог Пазара отворен нови салон намештаја „Нумановић”; Фото: ПР

Уз величанствено отварање најновијег салона намештаја у срцу Новог Пазара, бренд Нумановић започиње ново поглавље своје богате приче. Овај догађај није само прилика за славље, већ подсетник на непрекидни ток преданости, иновација и квалитета који су уткани у срж овог бренда.

Отварање овог салона има огроман значај за локалну привреду и заједницу пружајући могућност запошљавања за грађане. Прича о Нумановићу почиње деценијама уназад, када је визионар и оснивач Авдулатиф Нумановић поставио темеље онога што ће постати један од најцењенијих брендова намештаја у региону. Његова посвећеност, иновативност и непоколебљива посвећеност квалитету поставили су стандард који Нумановић и данас следи.

Са растом и развојем, кључни покретачи напретка били су Сеад и Суад Нумановић. Њихова страст, лидерство и иновативни приступ усмерили су бренд ка новим хоризонтима успеха. Под њиховим вођством, бренд се проширио, увео нове линије производа и постао познат по способности да пружи јединствена решења која одговарају модерним животним просторима.

 

ТопПрес/ ГЗС

У срцу Новог Пазара отворен нови салон намештаја „Нумановић”; Фото: ПР