Топола – Организација венчања као и одабир венчанице свакој млади представљају стрес. Али уколико будуће младе посете салон „Прицезин кутак“, онда стреса нема.  Салон се бави изнајмљивањем и продајом луксузних, модерних, романтичних и уникатних венчаница по веома приступачним ценама , уз које обилује широком понудом пратеће опреме. За упола јефтинију цену од других салона будући младенци у овом салону могу пронаћи све.

Како би њихова венчања била комплетна, осим венчаница „ Принцезин кутак“ се бави и декорисањем и опремањем простора, као и свега осталог што је потребно за свадбу. Младенцима су у понуди бидермајери, цветни аранжмани, младеначки ауто, цветићи за кићење, беџеви, корпе, деверски пешкири и платна, сита, јастуче за бурме, позивнице, кутије за новац, декорација балонима, дим машина, изнајмљивање пројектора, декоративне салвете са прстеновима. А у понуди су и поклони за госте: медењаци, бомбоне у тилу, бомбоне у фишеку, чоколадице са сликом и натписима.

Али није само богата понуда оно што издваја овај салон од других. Љубазност и способност власнице салона да сваку младу претвори у принцезу, довела је Принцезин кутак у сам врх успешног пословања. Потврда тога су задовољне младе широм Србије.

„Салон успешно послује већ 12 година, за то време биле су младе углавном из околине Тополе, односно суседних градова. Али недавно сам имала младу из Врњачке Бање, која је имала велики избор у самој Бањи и у Краљеву, али нас је срела на Сајму венчања у Крагујевцу и одмах се заљубила у своју венчаницу. Она је била једна од првих за улазак у то подручје. Надам се новим пословима на тој територији јер су били и више него презадовољни. Имала сам и младу прошле године са Косова, тада смо тамо радили и декорацију, што ми је донело неколико послова доле и било ми је задовољство радити весеље  нашима на Косову. Иначе са младама је задовољство радити, повод је леп. Има увек мало тензије, журбе, страха да буде све како треба али како године одмичу људи сами виде мој квалитет па се сами препуштају мојим идејама“, рекла је власница салона Александра Петковић.

Кључ успеха је поверење које Александра има са својим муштеријама.

„Било је разних дешавања током свих ових година пословања, али оно што доказује поверење у мене мојих младенаца је то што је једна млада дошла два дана пред свадбу и препустила ми се и изабрала са лакоћом венчаницу. Скоро сам радила свадбу младенци су  из иностранства,  апсолутно све договорили смо  преко слика, од цвећа, балона, поклончића, до најситнијих детаља смо уговарали преко слика и нета и били су презадовољни мојим радом, чак кажу да је било и лепше него што су и сами замислили“, истиче Петковић.

Модни салон „ Принцезин кутак “ налази се у улици Јована Скерлића 37, Топола. Све потребне информације можете добити на телефон 062/ 529- 868

ТопПрес