принцезин кутак

Топола-  Сезона свадби је увелико почела, пред младенцима је тежак посао. Организација венчања као и одабир венчанице свакој млади представљају стрес. Да би најважнији дан будућим младенцима био најлепши ту је салон венчаница „Принцезин кутак“. Салон се  бави  изнајмљивањем и продајом луксузних, модерних, романтичних и уникатних венчаница по веома приступачним ценама , уз које обилује широком понудом пратеће опреме. За упола јефтинију цену од других салона будући младенци у овом салону могу пронаћи све.

Александрина венчаница, млада Кристина из Крагујевца
Александрина креација, млада Кристина из Крагујевца

„ Како би њихова венчања била комплетна, осим венчаница „ Принцезин кутак“ се бави и декорисањем и опремањем простора, као и свега осталог што је потребно за свадбу. Младенцима су у понуди бидермајери, цветни аранжмани, младеначки ауто, цветићи за кићење, беџеви, корпе, деверски пешкири и платна, сита, јастуче за бурме, позивнице, кутије за новац, декорација балонима, дим машина, изнајмљивање пројектора, декоративне салвете са прстеновима. А у понуди су и поклони за госте: медењаци, бомбоне у тилу, бомбоне у фишеку, чоколадице са сликом и натписима“ рекла је власница салона Александра Петковић.

Александрина креација, млада Милена из Крагујевца
Млада Милена из Горњег Милановца, венчаница из салона Принцезин кутак

Салон Принцезин кутак успешно послује већ 12. година. Поред  увозних венчаница власница се бави и дизајнирањем.

„Одлучила сам да дизајнирам венчанице за обичне девојке које воле нешто другачије нешто својствено само њима. У почетку сам била сумњичава јер сам сматрала да је тешко закорачити у модни свет дизајнирањем нечега што се може обући само једном. Мада на црвеном тепиху, познате личности су увек носиле неке креације, које су имале свој печат, па зашто би то онда било резервисано само за звезде и девојке са пуно новца помислила сам. И из тог разлога су моје креације, од венчаница до модних додатака, прављене са циљем да усреће, а не само да буду продате или изнајмљене за велики новац, већ да би младе оствариле своје жеље и биле другачије. Поносна сам јер смо ове године имали и имаћемо неколико млада које су изразиле своје жеље и замисли и које су хтеле да понесу нешто моје. То је мало теже јер треба ући у њихову главу и замислити то што су оне замислиле, да испадне идентично или чак и боље, да величина буде одговарајућа и остало“, објашњава Петковић.

Александрина креација, млада Јелена из Крагујевца
Млада Јелена из Крагујевца, венчаница из салона Принцезин кутак

Бројне девојке својим осмехом закорачиле су у брачни живот са Александриним венчаницама, њихова венчања била су савршена.

„Стојим иза тога да оно што наше младе добију уз венчаницу, са комплет пратећом опремом широког избора, много више вреди а код нас могу да приуште за износ доступан свима. Због дугогодишњег искуства и моје воље, жеље за радом и да сви буду задовољни, позивам све да посете наш салон и препусте се нашем тиму. Код нас могу успешно обавити већи део обавеза за њихов најлепши дан, “ истиче  Петковић.

Александрина креација, млада Јелена из Крагујевца

Модни салон „ Принцезин кутак “ налази се у улици Јована Скерлића 37, Топола. Све потребне информације можете добити на телефон 062/ 529- 868

ТопПрес

Млада Николета из Крагујевца, венчаница из салона Принцезин кутак
Млада Николета из Крагујевца, венчаница из салона Принцезин кутак