Чајетина – Ми из Здраве и Боље Србије знамо који су то проблеми наших општина, наше Шумадије, Западне, Источне и Јужне Србије, Срема, Бачке и Баната, нашег Косова и Метохије јер их и сами сваког дана видимо и решавамо, зато смо сигурни да и нашу државу можемо да уредимо, као што смо општине које водимо“, изјавио је Милан Стаматовић, председник Здраве Србије и носилац листе ’’Здрава Србија – Боља Србија’’.

„Све што смо радили на локалном нивоу, сва досадашња искуства и позитивне резултате из Чајетине и Тополе пренећемо и на целу Србију. Захваљујући нашем озбиљном и одговорном раду, општина Чајетина постала је једна од најбогатијих локалних самоуправа у Србији и међу ретким општинама у којој нема незапослености и ’’беле куге’’, док је Топола од мале шумадијске варошице, сада пожељна средина за живот и рад, и шумадијска Тоскана“, истиче Стаматовић.

„Нама требају одговорни људи који ће да улажу у струку и знање, и који ће да раде у општем интересу, занемарујући своје личне интересе. Остали смо доследни ономе зашто су нас грађани бирали и наш задатак је да радимо за њих и да им помажемо, а не да они буду у нашој служби“, закључио је Стаматовић.

ТопПрес/ ГЗС